Center Car Wash autopraonica Rijeka

Zašto Center Car Wash – autopraonica  Rijeka?

autopraonica RijekaProfesionalna ručna autopraonica smještena u samom centru grada Rijeke u sklopu Stambeno – poslovnog Centra Zagrad, u garaži Zagrad, na razini etaže PR.

Garaža Zagrad jedna je od najvećih podzemnih parkirališnih garaža u Hrvatskoj, s 900 parkirnih mjesta na pet etaža (četiri podzemne etaže i jedna prizemna) na površini od 20.000 četvornih metara u strogom centru grada Rijeke.

Kako neprestano nastojimo poboljšati kvalitetu usluge, u sklopu garaže Zagrad otvorili smo Autopraonicu – Center Car Wash. Timski rad smatramo temeljnom vrijednošću, a međusobno povjerenje i poštovanje neophodni su čimbenici uspješnog poslovanja. Predanost poslu i korisnicima okosnica je našeg rada, a fokusirani smo prvenstveno na interese korisnika naših dosadašnjih usluga, kao i klijenata novootvorene Autopraonice Center Car Wash.

Kvaliteta i povjerenje

U Autopraonicama Center Car Wash cilj nije tek samo oprati Vaš automobil, već pristupiti svakom klijentu individualno i profesionalno, a automobilu vratiti prvotni sjaj. Kako bismo osigurali visoku razinu Vašeg zadovoljstva našim uslugama i pridonijeli dugovječnosti Vašeg limenog ljubimca, koristimo samo provjerenu modernu i profesionalnu Kärcher opremu te sredstva za čišćenje visoke kvalitete. Iz ponude Autopraonice Center Car Wash možete odabrati kompletnu uslugu pranja i poliranja svih vrsta vozila (motocikli, osobni automobili, terenska i dostavna vozila), pri čemu koristimo samo najkvalitetnije ekološki prihvatljive sapune i sredstva za čišćenje, a uz pomoć kompleksnih separatora sortiramo i filtriramo sav otpad iz Vašeg automobila i naše poslovnice, što našu autopraonicu čini ECO-friendly objektom.

Center Car Wash autopraonica Rijeka

Ivana Pavla II
Rijeka 51000
Hrvatska
Telefon: +385 (0)91 6111 051
ePošta: CarWash-RI@parkingtim.hr

ponedjeljak08:00 - 20:00
utorak08:00 - 20:00
srijeda08:00 - 20:00
četvrtak08:00 - 20:00
petak08:00 - 20:00
subota08:00 - 15:00
nedjeljaZatvoreno

  • Center Car Wash autopraonica Rijeka

Ruta

Vaša lokacija: